10 

Snart dags för gymmet!

3

Sitter och dricker pwo, thebutcher och laddar inför ett härligt ryggpass. Idag körde jag morgoncardio ute för omväxlings skull och självklart var det ju några snubbar som vissladeimage

efter mig och körde förbi och stanna och grejer med deras bil och då går jag ändå en väg där det inte är så jätte mycket folk så imorgon blir det morgoncardio på gymmet igen.

Ska in en sväng mot Gbg imorgon så då kanske det blir ett sent gympass där, måste ju visa upp min nya kropp för alla hehe, det kommer jag definitivt att göra på min porrinspelning i Köpenhamn 23-25 februari 😉 brun och biffig kommer jag vara då :)

Är helt besatt av min kropp och mitt utseende, jobbar 24/7 med mitt utseende så jag är noga med vilka tillfällen jag väljer att visa upp mig. Har typ avstått helt från privat sex, jag är helt enkelt för bra så man måste betala för mig :)

 

 

Feb 10 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer