09 

Älskar singellivet!

1

Har lärt mig älska singellivet och mitt äkta fitnessliv. Är bara rädd för att något ska störa mitt fitnessliv, finns inte mycket tid över än att jobba, träna, laga mat och äta mat :)

Blir bra resultat nu, musklerna sväller rejält på gymmet nu när den får rätt näring och ja alla glor så jag styrketränar mest när det är lite folk på gymmet så jag kan vars fokuserad på mitt pass.image image image image image

De som säger att jag ska tagga ner lite kan ju lägga ner det snacket, jag är på rätt väg, Arnold är min förebild hehe 😀

Fredag kommer vara min ätardag denna vecka för då ska jag på VIP bio vilket innebär att jag kommer sno en skål med godis, äta minst en popcornpåse sen efter filmen är Middag på Danilo så det blir nog en trerätters där :)

På tisdag ska jag äta 1 kg kött med min tjejkompis på Texas Longhorn, självklart blir det förrätt och med tillbehör, får se om man orkar en efterrätt också.

Bilderna är från idag efter ätsrdag igår :)

 

Feb 09 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer