31 

Jag är IQ-befriad!

Ny porrig dildoshow på sanna.sinfulsister.com där jag har heta röda kläder på mig 😉
rött

Kommer snart skaffa Snapchat-premium så håll ut! Ska bara se hur man gör det, jag är inte direkt teknisk av mig haha….Har fått instruktioner men då gäller det att förstå instruktionerna också, fan vad jag känner mig hjärndöd. Det enda jag kan är fysiska saker som att träna, dansa, laga mat och städa + Agera framför kameran och på scen vet jag att jag skulle vara bra på också. Men jag är helt hjärndöd på att förstå enkla saker, har typ iq under medel 😛 Har i och för sig lyckats skriva en kandidatuppsats som inte var så svårt i och för sig men det var ju för att jag var väldigt intresserad av ämnet :) Ska ligga lite lågt med utbildningar nu och påbörja en ny i höst så får vi se var det tar vägen…..Har i och för sig aldrig jobbat inom nåt jag utbildat inom mig så gör det bara för att stimulera mig andligt och mentalt. Det är jobbigt att vara mentalt efterbliven i denna värld.

Snapchat-1412708148

IMG_0198[1]

Maj 31 av Sanna Rough Fortsätt läsa

 30 

Analt!

Ny anal dildofilm på sanna.sinfulsister.com Jag kör med dildo analt i ett tomt badkar. Mycket porrig, en del stön och dirtytalk på engelska!

analIMG_0222[1]

 

Maj 30 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 29 

Porriga filmer!

Se mina två nya uppkåtande filmer på sanna.sinfulsister.com

I denna filmen pullar jag min kåta fitta på en offentlig toalett 😉

offentligt

I denna film kör jag en het strippshow och varvar med pull och stön, 10 min lång 😉

silver

Maj 29 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 27 

Bilder…

IMG_0188[1]babepattar

Maj 27 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 26 

Verklighet och fantasi!

Händer skumma saker nu på nätterna, det är nog så för att jag är inne i en spirituell och grubblande period. Är mitti mellan vakenhet och sömn, känner av saker typ närvaron av icke existerande fysiska entiteter. Känt av närvaron av en andlig guide jag mötte för 10 år sen men som jag sedan glömt bort, läskigt och spännande! Fantasi eller verklighet? Spelar det nån roll? Det är hur man upplever saker som räknas och inte hur de faktiskt är för vi är ju våra upplevelser. Det som är objektivt sant kan vi ändå inte få tillgång till för vi formar världen utifrån våra mentala föreställningar.

IMG_0169

Maj 26 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 25 

Nu byter jag identitet!

Se dagens film på sanna.sinfulsister.com där jag porrar mig, förspelar, strippar och knullar en dildo. Filmen är 10 min lång och väldigt uppkåtande 😉10mindildo

Har tröttnat på en del saker….som jag alltid gör….eller nä nu ska sanningen fram! Jag är trött på andliga kurser där man svävar iväg från verkligheten! Alltså när jag kör de där meditationerna som jag ska göra börjar jag känna en massa saker, energier, andar och jag ser själar istället för människor och jo det är väl intressant att se så mycket men jag är rädd att jag tappar fotfästet så behöver ta lite lugnt med just de meditationerna. Vi lever ju trots allt här på jorden nu och då tror jag att mindfulness är den rätta meditationstekniken för mig eftersom man blir mer närvarande i kroppen och mer närvarande i livet. Min andra meditation gör så att jag går helt upp i huvudet och tror jag är typ Jesus så jag får kanske lugna mig lite, eller så är jag verkligen utvald? Jag kanske är den nya Jesus?

Jag ska till och med börja äta animaliskt igen, ja kött till och med eftersom jag är så trött på min kropp men ska hålla mig till ekologiska livsmedel förstås. Jag vill inte bidra till att djuren lider men jag lider ju också av allt fett på min kropp så jag måste verkligen börja äta mer protein och då är mitt mående över min kropp viktigare än djurens tyvärr, måste ju kunna leva med mig själv.

 

 

Maj 25 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 24 

Kåtmix!

Se min nya kåtmixfilm på sanna.sinfulsister.com Jag strippar, teasar, kör med buttplugg, dildo och skiftar mellan alla hålen 😉

mix

Selfies från i dagarna 😉

makeuphot

Kör hårt med träningen igen och ändrar kosten till mer protein så får jag se vad som händer, är rätt trött på min kropp nu. Gäller bara att hitta nåt som funkar för just mig då jag får ta paus från vegokost för min kropp svullnar bara upp av det för tillfället…

Maj 24 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 23 

Tankar efter kvällens meditation….

Ska egentligen gå och sova efter min kvällsmeditation men fick inspiration till att skriva av mig lite…

Jag försöker bygga upp mitt riktiga jag, hon som varit i bakgrunden och som har tystats ner för att hennes mörka sida ska träda fram. Mörkret gör uppror mot all den skada mitt riktiga jag har fått utsättas för från tidig barndom genom hela livet. Mönster som upprepas, vill egentligen skrika, vill slå, vill ge tillbaka. Jag är trött nu, trött på allt lidande.

Ser mig själv utifrån, kramar om henne, hon som är min mörka sida. Ingen som älskar henne så hon fortsätter att skada sig själv. Hjärtat såras och själen är död. Blir helt jävla vansinnig, labila känslor.

Det är endast jag som kan skapa mig, jag dog alltför tidigt i livet. Sedan dess har jag aldrig kommit fram, jag har lämnat plats för min skugga, en skugga som växer sig starkare för varje dag som går medan jag själv pendlar mellan livslust och självmordstankar.

För att överleva måste jag meditera 1-2 gånger per dag för att hitta tillbaka till min kraft. Jag behöver släppa mina tunga känslor, släppa taget och bli fri från kontrollbehovet. Den enda jag har är jag själv och där inne bor det en ande som är mitt rätta jag. Vi alla är ande, det fysiska är bara ett skal. Det är anden som bestämmer hur våra kroppar mår. Det är anden vi bör livnära för då mår kroppen bra.

Jag ska fortsätta mata min ande med ljus kärleksenergi som kommer från den högsta källan. Jag ger mig själv energiduschar av det högsta vitaste goda ljuset. Strålar av vibrerande ljus som strömmar genom mina chakran och ut i min aura.

Kampen mellan det goda och det onda, ljus och mörker. De vill ha mig, de vill in i mig, de vill tala genom mig. Jag måste bli ren så jag kan bli deras kanal. De vill använda min kropp för det högsta goda…..

Ursäkta mycket flumsnack men det blir så när jag öppnar upp mig för den spirituella världen, jag är så känslig….

 

Maj 23 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 23 

Analqueen!

Se min porriga analfilm på sanna.sinfulsister.com Buttpugg, dildo och fisting i röven 😉

fist

snyggingdestroyedmee

Vad tycker ni om min nya septumtatuering då? Själv tycker jag den är as snygg men den blev lite för liten tycker jag och det gjorde inte alls ont….vill ha fler piercingar! Är väldigt aktiv nu för jag mår bäst av det….Är sugen på en massa utbildningar och lära mig om allt typ….nä men jag är väldigt inne på den spirituella banan, känner mig liksom mer levande då och jag kan bättre hantera lidandet i den fysiska världen om jag mediterar mycket och har kontakt med det andliga. Det är väldigt viktigt för mig att meditera varje morgon innan jag gör något och jag ska även börja meditera på kvällen igen. Det räcker inte med att meditera en gång om dagen, man ska helst göra det två gånger om dagen för man samlar ju på sig en massa negativ energi under dagen, eller i alla fall jag som är högkänslig gör det……föddes sån alltså….eller så var det ett trauma i barndomen som gjorde mig extra känslig….extra känslig för livet…

Maj 23 av Sanna Rough Fortsätt läsa

 22 

Bilder…

Ny porrig dildofilm med dirtytalk, helnaket! Se den på sanna.sinfulsister.com

dildopussy

Lite nyare bilder….

sexigdress

rövsmink

Alltså vegetarisk mat är inte längre bra för min form så jag måste nog ställa om lite och börja äta mer protein och mindre nötter (man äter mycket nötter som vegetarian) Jag börjar få psykbryt över min kropp, jag tränar bra, äter ok men jag tror jag behöver bli mättare så jag inte äter mer fett än vad jag behöver…Tar emot att börja äta kyckling och fisk igen men min form vill det så jag får nog göra så och meddela alla att jag är en mördare igen. Ska börja ställa om långsamt och börja äta mer keso och sånt, vill inte ha i mig mer kalorier än vad jag behöver. Undrar om jag ska börja äta kött igen…kanske funkar mot humörsvängningar, har känt mig mer instabil som vegetarian….

 

Maj 22 av Sanna Rough Fortsätt läsa

    Senaste kommentarer