28 

Lagstiftning om samtycke vid sex

9

Älskar mitt arbete för det är så självklart vad som gäller och vad som inte gäller. När det kommer till privatlivet är det inte lika självklart och jag blir ofta förvirrad. Jag hatar män av många anledningar men främst för att många av mina gamla killbekanta har våldtagit mig flera gånger. Jag har sagt nej men de har ändå haft sex med mig och sen har jag blivit paralyserad och inte kunnat göra motstånd precis som denna artikel handlar om: http://www.svt.se/nyheter/inrikes/studie-visar-de-flesta-valdtaktsoffer-stanger-av

Jag får vara jätte selektiv med de män jag träffar privat, det finns alltid en risk för att bli våldtagen. Orkar inte bli kallad blyg för att jag inte vill ha sex gratis, jag tar ju betalt men det är ju samtidigt kul att ha killkompisar men tyvärr är ju många män våldtäcksmän så det blir svårt för mig att kunna lita på män och ha killkompisar, funka typ bara om de är gay i så fall och då är de ju mer feminina av sig och inte så macho 😀

Jag har aldrig erkänt att jag faktiskt blivit våldtagen flera gånger förrän nu och detta har alltså bara hänt i privatlivet och inte i yrkeslivet! Vill bara uppmärksamma alla om detta och jag är glad över att de kommer diskutera en lagstiftning angående detta.

Okt 28 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 27 

Liveshower….

Kommer eventuellt köra lite liveshower på Sanna.sinfulsister.com ikväll eller i helgen så kika gärna in där. Skriver när jag vet vilken tid jag/vi kommer vara där.

Har även lite nya filmer på Sanna.sinfulsister.com så kika gärna på dem, det är analt och fisting som är nytt på filmfronten där 😉

Har haft en jätte skön vecka i Stockholm. Var på technoklubb i helgen, dansade och mådde asbra! Älskar verkligen techno/trancefester mycket mer än vanliga klubbar, kan typ inte gå på vanliga klubbar längre 😛 mår typ dåligt av allt folk där och man känner att man inte är på samma nivå liksom.

Har haft mycket sex med killen, mycket kinkysex hehe. Så himla skönt när vi kör analt 😉

Bjuder på lite upp och nerpåvända bilder för att jag inte har bloggat på ett tag!

IMG_1148

20161025_161917

Okt 27 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 22 

Min Facebook

5

Nu är mitt Facebook-konto helt borta. Det är verkligen inte mitt fel, jag har många haters helt enkelt. Jag säger ju vad jag tycker och älskar att provocera och det får ju sina följder. Jag tänker på vad jag lägger upp men vanliga bilder blir alltid anmälda. Är så sjukt trött på denna trångsynta värld och på trångsynta människor men jag kommer fortsätta med det jag gör, ingen kan stoppa mig. Vet att det är fel på personer som anmäler och inte fel på mig, har de inget bättre för sig än att sitta och hata, anmäla massa bilder på snygga tjejer, skaffa er ett liv!

Är just nu i Stockholm och tar det lugnt, skönt att ha ledigt och kunna släppa på all stress och alla spänningar. Tycker att många tjatar och har även vänner som tjatar så vill bara dra mig undan och bara vara med min älskade och vara för mig själv. Folk tror att man har hur mycket tid som helst men jag har alltid en massa saker att göra, svårt att få tillräckligt med sömn och sen blir jag helt utmattad och folk bara drar i mig så det orkar jag inte med.

Folk verkar inte förstå att man får många sms och att man inte orkar svara på en gång, jag svarar när jag vill, om man inte kan acceptera det så har man ingen empati över andra människor och man bryr sig bara om sig själv. Ingen vet ju hur jag fungerar, allt är inte bara sex och kul i mitt liv. Jag måste ta hand om mig själv då jag har lätt för att bli utmattad och har tendens att få depressioner. Vill gärna vara glad liksom så snälla acceptera mig och hur jag fungerar, vill inte vara sängliggande och inte orka göra någonting.

Tack på förhand!

 

Okt 22 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 19 

Låg och trött….

4

sexymuscles

Detta vädret alltså….man blir ju som vädret, låg och trött så gör bara det nödvändigaste nu.  Vet att min kropp behöver mer sömn men det är svårt när man har insomnia ibland och man är rastlös. Imorgon börjar en minfulnesskurs jag anmält mig till, skulle egentligen ha gått i våras men hoppade den då pga. min ögonplastik, såg hemsk ut efter den 😛 Men ser jätte  mycket fram emot Stockholm på fredag där jag kommer vara några dagar med min kille, känner mig helt sexuellt utsvulten så det blir perfekt, mina hål har längtat! Blir även technoklubb också när jag ändå är där 😀

Ny dildofilm att se på min filmsida sanna.sinfulsister.com

wow

Fick sperma över mig idag, det gillar jag, kladdigt värre med en massa saliv också 😉 deepthroat deluxe!

sperma

rövenmmmm

musclemaniac

sexyfejs

 

 

 

Okt 19 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 17 

Dildofilm i den coola kameravinkeln ;)

1

Dagens film på sanna.sinfulsister.com är en dildofilm i den nya coolakameravinkeln. Kul att xperimentera med kameran. När man har gjort så mycket blir det vanliga tråkigt till slut.cool

Sitter här med mina tankar som jag inte kan skriva än, grubblar mycket, tror jag vet saker fast jag inte vet, tror att nåt är rätt när det kanske är fel. Ibland kan jag vara lite väl impulsiv när det kommer till vissa saker. Så jag får se vad som händer…..fick det uppvaknandet nu.

Okt 17 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 16 

Jag har skapat ett mästerverk!

Idag gjorde jag min bästa film för sanna.sinfulsister.com I filmen har jag kameran i en helt ny vinkel och ju mer jag inser hur häftigt och porrigt det ser ut framför kameran desto mer porrigare och kåtare blir också jag 😉

mästerverk

Kommer spela in lite sexfilmer för min sanna.sinfulsister.com också nästa vecka så ni får gärna maila in till sannarough@hotmail.se eller kommentera önskemål till mig om vad de ska innehålla 😉

Wantyourcock

Okt 16 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 15 

Filmer!

Nya analfilmer på sanna.sinfulsister.com

hett

hippie

Igår fick jag en massa insikter om vem jag är, jag har egentligen inte visat mitt rätta jag. Alltså när jag var yngre ville jag alltid gömma mig, var så himla blyg men allt har sin förklaring i barndomen. Jobbar nu energimässigt med att ta fram mitt rätta jag och jag ser bara fram emot den transformeringen som sker nu. Händer mycket både inom mig själv och relationsmässigt, känns väldigt bra att saker är på gång!

Okt 15 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 13 

Sänder live på min Facebook från kl 21 ikväll!

6

Dagens film finns nu att se på sanna.sinfulsister.com det är en dildofilm i fittan 😉 Porrar mig på golvet 😉sinful

Sänder live idag på min Facebook där jag nästan har 5000 vänner så kolla gärna om ni har mig där, andra kan nog se också även om man inte är vän med mig :)

Okt 13 av Sanna Rough Fortsätt läsa

 13 

Bilder!

3

lila

bigfuckinglips

purple

sexigast

 

pattarboobs

sexi

biglips

 

leende

 

Okt 13 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 12 

Energier

2

I dagens film knullar jag en stor dildo analt och kör lite analfisting. Se den på sanna.sinfulsister.comfist

Dagens bild :)

finidag

Har inte så mycket mer att skriva om idag annat än att jag är fortsatt glad och har en stor aptit på livet, större än någonsin…..ska gå ur från mig själv och våga möta utmaningarna i livet.

Har en liten läskig grej att dela med mig till er. Har blivit extremt känslig för människors energier, har i och för sig alltid varit det men det har blivit ännu starkare sen typ från ett halvår sen och det bara utvecklas. Min intuition har också blivit skarpare. Får nog gå en medial utvecklingskurs framöver så jag kan använda det bara….får nog sätta mig ner med min tarotlek nån dag framöver….

Okt 12 av Sanna Rough Fortsätt läsa

    Senaste kommentarer