31 

Försöker komma över honom…mitt hjärta gråter…

5

Mitt hjärta är skadat. Försöker komma över han jag trodde att jag hade nåt slags förhållande med men han hade tydligen svårt att få känslor, trivdes ju så bra med han och jag brukar inte trivas så bra med de flesta så det kommer nog ta lite tid att komma över honom tyvärr. Detta gör också att jag kommer vara ännu mer försiktig och kräsen framöver. Det är lite jobbigt när känslorna går upp och ner men hellre det än att inte känna några starka känslor alls. Är ju inte intresserad av nån slags KK-relation, vill ha en mer intim och djup relation som ger mig något på alla plan. Den känslomässiga och mentala biten är viktigast för mig, måste kunna connecta till personen.

Imorgon är det dags för gym igen efter en hel återhämtningsvecka pga. fasta så ska börja lugnt och inte låta träningsberoendet ta över, har även ställt om min kost till det bättre som jag hoppas jag kan hålla. Kosten går åt det veganska rawfoodhållet. Man vill ju äta en hälsosam och etisk kost. Om man blir sugen på typ kladdkaka eller nåt så kan man ju göra de vegansk och med rawfood :)

Augusti kommer bli en händelserik månad för mig. Ny flexibel utbildning, vara statist i en film, åka till Köpenhamn för att spela in och mer 😉 Singellivet för mig innebär att vara ensam, att upptäcka saker själv och att bli ännu mer driven inom mina projekt så det är egentligen positivt för mig. Nu när jag känner mig själv igen kanske jag blir redo för att träffa en potentiell likasinnad partner som kan dela mitt spirituella veganliv tillsammans med mig och som accepterar mina jobb. Jag kan nog inte träffa nån som inte äter vegetariskt eller som inte har något intresse för det spirituella, de två  tingen har blivit extremt viktigt för mig.

Laddade upp en dildofilm idag på min filmsida sanna.sinfulsister.com

sinful

Lite bilder jag tog idag och igår 😉

ansiktet

 

shorts

 

boobs

 

boobs2

Jul 31 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 30 

Dagens film, onani med strumpbyxor..

1

I dagens film onanerar jag på golvet med strumpbyxor och sen åker de av förstås…Filmen kan ses på sanna.sinfulsister.com
strumpbyxor

Har lediga tider för  escort nästa vecka, maila mig på sannarough@hotmail.se med din bokning. Har inte så mycket mer att skriva just idag, bara att jag känner mig bra inombords och att stressen har minskat avsevärt eftersom jag försöker vara mer närvarande i nuet och försöka göra en sak i taget. Ska göra om mina rutiner nästa vecka så de blir mer strukturerade så att jag inte upplever någon stress eller påfrestning för kroppen eller psyket. Ska fortsätta med mitt flow och ha positiva tankar. Positiva energier drar till sig positiva människor så man får börja med sig själv och bygga upp sin egen energi så man vet vem man är och vad man tycker om.

Är verkligen motiverad till att fortsätta bygga upp mig själv och hålla på med mina projekt, det är ganska beroendeframkallande men det ger en äkta lyckokänsla och att jag känner mer syfte med mitt liv. Vill  ge något tillbaka till världen, det är därför jag är här.

Jul 30 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 29 

Ny energi!

3

Efter fastan så har jag extremt mycket energi till allt! Jag har redan tre olika projekt på gång, en ny flexibel utbildning och lite annat som får vara hemligt ett tag men ni kommer märka det! Älskar att ha flera bollar i luften, fixade tre nya projekt på en vecka 😀 känner mig mer levande när jag är väldigt aktiv och håller igång, det är kul och ger mig chansen att träffa nya människor. När jag är singel är jag ännu mer driven för då har jag liksom mer tid för mig själv. Denna sommaren har jag varit mer själv än med andra för att jag velat balansera mig själv och för att kunna komma till insikt med vad jag vill göra med mitt liv, jag har sökt, mediterat och bara låtit saker komma till mig och så har det kommit.

Någonting med mig är på G och det är bra, vill inte förlora mig själv igen! Varje gång jag inleder en ny relation lyckas jag tyvärr slarva bort mig själv men nu är jag här för att stanna! Mitt vego och spirituella liv är väldigt viktigt för mig! Nu finns det ingen återvändo till gamla mönster eller till negativa energier. Jag välkomnar allt det positiva till mitt liv, det är ju trots allt jag som är Gudinnan över mitt liv.

Är så jävla snygg i bikini eller vad tycker ni? 😉
body

 

Senaste onanifilmen på min filmsida sanna.sinfulsister.com

pull

 

Gjorde även en extremt sexig oljevideo igår också…

oljaye

Jul 29 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 28 

Piggare igen….

3

Idag är jag lite piggare igen, alltså man blir lite seg när man fastar men det känns jävligt skönt i huvudet. Denna vecka är en riktig återhämtningsvecka från gymmet för mig, behövde fastan som nu är över och ändra om mina rutiner. Har mer energi nu och jag är klarare i huvudet.

fastaformen

fasta

Dagens film, en onanivideo på sanna.sinfulsister.com

smek

Jul 28 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 27 

Sug och sprutvideo…

2

Har laddat upp dagens video på sanna.sinfulsister.com det är en sug och sprutvideo.
sprut

 

Idag är det dag 3 på min juicefasta och det är sista dagen och sedan har jag två upptrappningsdagar då jag försiktigt kan börja införa lätt kost igen. Var riktigt seg igår  kväll men idag känns det som om det stora lyftet har kommit i huvudet, jag har även mediterat en hel del och jag känner starka spirituella känslor. Tack vare den speciella energin och att jag känner sån lycka i huvudet kommer  jag ju hålla mig mestadels  till en slags rawfood-diet, vill inte förlora den här sköna känslan och kontakten med mitt inre. Alltså jag känner mig så lätt i huvudet. Förut var det tyngre och massa negativitet som plågade tankarna ibland. Har fått en del insikter nu dessa dagar tack vare fastan och meditationen bland annat att tung mat också gör en tung i sinnet. Kroppen känns också väldigt lätt, har varit noga med att träna yoga nu i några dagar och redan på tredje dagen känns kroppen lättare och mer flexibel tack vare yogan. Annars tränar jag yoga bara då och då men då får  jag inte riktigt ut samma effekt som när jag gör det nästan varje dag eller varje dag.

Jul 27 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 26 

Sugvideo…

I dagens video på sanna.sinfulsister.com suger jag en kuk och leker när jag är inoljad. oljesug

Idag är det andra dagen på fastan och jag känner mig mycket klarare i huvudet,, det är som om jag upplever världen på ett annat plan, ser nyanser lättare och känner mer samtidigt som vänster hjärnhalva blir trög, det därmed logiskt tänkande som jag knappt har i vanliga fall så min högra hjärnhalva dominerar över den vänstra ännu mer nu. Efter tre dagars fasta är det två dagar nedtrappning som gäller med råkost och lättare måltider. Känns ju helt fel för min kropp att äta processerad och behandlad mat. Känner det direkt när jag inte ätit sånt på ett tag att det smakar äckligt i munnen, att det gjorts snabbt , värmts upp och att energin är dålig och låg.

Har inte orkat gymma nu när jag fastar, fokuserar på fastandet och att vila kroppen, den vill renas och jag blir ju lättare i sinnet då och blir mer mottaglig för  spirituella upplevelser….

 

Jul 26 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 25 

Köpenhamn/christiania nån som vill dra framöver??????

Kommer besöka Köpenhamn framöver och tänkte kombinera nytta med nöje. Nån rolig person som vill haka på? Tänkte jag ser vilka som är intresserade så väljer jag ut den jag gillar mest :) personlighet, intressen, utseende och kropp är viktigt, gärna en bra helhet! Det funkar inte om du är as snygg men en idiot, i och för sig svårt att veta om jag besöker Christiania med nån jag aldrig träffat tidigare men ja om man är snygg och har en snygg kropp har jag nåt snyggt att kolla på och då blir jag nog jävligt kåt. Om man är jävligt ful däremot så går det inte, då kommer jag kolla på massa andra tjejer och killar och bokstavligen skita i dig haha…. Om du är jävligt intelligent,smart och andlig kommer jag förmodligen bli kär i dig och då spelar utseendet mindre roll. Så antingen en jävligt snygg person eller en jävligt djup och spirituell person vill jag åka med och som jag kan bli kär i och ha förhållande med *drömmer mig bort*. Maila mig på sannarough@hotmail.se

Jul 25 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 25 

Oljemassage…

Är uppe tidigt idag! Det är första dagen på min fastedag och hade tänkt ändra om mina rutiner. Blir ju lättare träningspass ändå så länge jag har energin uppe, fastar bara med juicer, örtéer och grönsaksbuljong i tre dagar så det är nog en bra början hoppas jag!

Har knappt varit ute i det fina vädret som varit ute men ska försöka gå ut lite nu i dagarna….

Dagens uppladdade film finns att se på sanna.sinfulsister.com masserar hela min kropp med babyolja och onanerar 😉olja

Jul 25 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 24 

Ridfilm…

1

I dagens uppladdade film kan ni se mig rida av en kuk, gå in på sanna.sinfulsister.com
ridfilm

Har varit deprimerad nu i några dagar och kommit fram till att det är nog pms, kanske den mer jobbiga formen av pms, PMDS kallas det för när man ser allt negativt och får gråtattacker så först kom det som en explosion och jag fattade inget först och sedan kom jag på att ja det är ju typ en vecka kvar tills jag får mens och jag blir alltid labil innan dess, jag är i och för sig en känslomänniska och påverkas av saker och ting (på både gott och ont). Har inte velat vara ensam dessa dagar, har nog inte upplevt det så starkt. Hela jag förändrades, kan även vara en kombination av saker också men nu ikväll och nästa vecka kommer jag jobba väldigt mycket på min själv, mina tankar och mina känslor. Det är ju trots allt bara jag som kan förändra mina tankar och på så sätt förändra hur jag känner.

Så nu är det dags för en intensiv förändring, jag tror man kan ändras snabbt, på bara ett ögonblick om man kommer på själva grejen med alltet. Tror det är en myt att man måste arbeta på sig själv i typ 20 år, varför gå omvägar när man kan gå genvägar? Genväg direkt in till själva källan eller problematiken och attackera den, förgöra den och transformera om den och på så sätt transformera om hela sitt liv och sitt tankesätt. Mitt känsloliv är så enormt att det blir så mycket ibland och jag måste omvandla känslorna till något. När jag är arg är det lättast att gå till gymmet men nu känner jag mig mest ledsen och deppig så då är det mycket meditation och skriva som hjälper istället. Jag brukar inte skriva så mycket men jag gillar att skriva när inspirationen kommer så skriva är väl bra för att jag ska kunna använda mitt känslosamma tillstånd till något. Jag är inte så bra på att måla eller något annat kreativt, eller ja leva ut mig i nån slags drama sitter inte helt fel 😉 Skrivandet är det enda jag känner mig bekväm inför även om allt inte skrivs 100 % korrekt, för mig är det viktigast att förmedla en känsla och förmedla ord som man får fundera lite över.

Nu ska jag snart kolla på en dokumentärfilm på Netflix som heter ”Tony Robbins – I am not your guru”. Kommer säkert bli helt jävla inspirerad av den dokumentären och den är två timmar lång, ska bli underbart att se!

 

Jul 24 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 23 

Knullfilm och fasta

Dagens film jag laddat upp är lite längre än den första som var mer av en intensiv provsmak av när min fitta knullas av en kuk. I denna videon knullar jag en gurka och sedan blir jag knullad av en kuk i doggystyle.

gurkknull

Nästa vecka känns som en bra vecka att fasta på. Så jag börjar nu i två dagar att förbereda mig inför den. Vill rena min kropp och meditera mera så jag ska testa detta och se om jag känner mig förändrad, kommer även träna lite och jobba samtidigt. Är lite trött på att göra saker utan att riktigt vara engagerad eller närvarande när jag gör  saker. Bättre att fokusera på en sak än att göra 1000 saker samtidigt.

Jag har även tänkt på att vi alla lever i vår egna lilla bubbla, lätt för mig att säga att jag inte tillhör normen osv. när jag själv inte kan betrakta mitt liv utifrån mig själv. Jag lever också i min bubbla fylld av dagliga rutiner, vi alla är på samma sätt skillnaden är bara att man kan vara mer vaken och medveten när man gör saker, eller så kan man bara stanna upp och bara vara, hur ofta gör man det liksom? Får se om mitt vegoliv gör så att musklerna minskar, spelar ingen roll i och för sig, hellre leva ett moraliskt liv än ett utseendefixerat liv.

flexfredag

Jul 23 av Sanna Rough Fortsätt läsa

    Senaste kommentarer