30 

Rensning pågår!

Jag blir bara gladare och gladare och mer stressfri. Tänkte jag skulle fortsätta på det spåret med att rensa bland privata kontakter. Jag har fått ett större kontaktnät men det negativa är att jag inte hinner med de kontakter jag har så just nu arbetar jag på att rensa i bekantskapskretsen. Till vissa kommer jag säga varför men en del kommer jag bara ta bort som kontakt i och med att jag undviker onödiga konflikter och argumentationer. Gillar ju inte människor som tjatar mycket eller som inte förstår att jag värdesätter mitt jobb och min gymhobby samt att jag behöver mycket egentid. Jag vill gärna ha tid för att skriva och just nu finner jag ingen tid alls till det. Sen vill jag heller inte umgås med personer jag inte har något gemensamt med. Ska satsa på mig själv nu och finna ro. Har inte jätte mycket tid för sociala aktiviteter nu när jag umgås med snubben mycket <3

Var på Schpongle i helgen och det var riktigt härligt. Dansade i 7 timmar och hade bra upplevelser 😉 Vill gärna gå på stamp igen den 2 juli nästa gång i Gbg om jag nu lyckas övertala snubben eller hittar nån annan att gå med mig. Nån som gillar stamp????? Skulle nog säkert kunna gå själv i värsta fall för jag dansar bara ändå och kliver in i mig själv mest men skulle kännas lite ovant ändå att gå till ett ställe själv 😀

 

811713424_13293

Maj 30 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 26 

Självfokuserad

1

Har mått hur bra som helst denna veckan och bättre lär det bli i helgen då jag träffar min goa älskare och sen ska jag till technostate med en tjejkompis. Har haft mycket flow i träningen och jag har sovit bra. Sömnen är väldigt viktigt. Tur att min insomnia period är över. Har haft stor nytta av att stänga av saker. Blir utbränd annars. Det är därför jag stänger av ljudet och sånt på min mobil för jag måste fokusera på det jag gör. Allting måste ge mig nåt annars är jag inte intresserad av det. Blir lycklig när jag känner att jag lyckas med nåt och därför har jag inte en massa tid över att vara social.

Kommer inom kort även erbjuda cam på min sanna.nordicfinest.com

Om ni ser mig på technostate på lördag är det bara att säga hej :) kul med folk som känner igen en och då vill jag bli igenkänd 😀

20160526_113721

Dagens träningsselfie :)

 

Maj 26 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 23 

Inre energi…

1

Nu finns det en ny video ute på min sida Sanna.nordicfinest.com

Denna veckan ska jag fokusera på bra inre positiv energi. Det är så mycket som kommer fram ibland att man måste prioritera om lite och ändra synsätt. Är helt slut efter helgen för det var mycket som kom fram, hoppas jag får tillbaka mina krafter inför nästa helg 😀

Kommer till Gbg på onsdag. Ska shoppa i stan med en killkompis. Behöver mer smink, skor och kläder m.m. Han är bara där över dagen och behövde nån att umgås med 😛

Har en inspelning i slutet på juni med Samson så måste hitta nån bra vårdcentral så jag kan testa mig, den förra vårdcentralen tog typ 800 kr i betalt för testerna vilket min producent givetvis betalade men det tycker jag är onödigt, det har aldrig kostat pengar för mig tidigare när jag varit på vårdcentralen för att testa mig.

Mitt liv är verkligen sjukt mycket bättre nu än för 1 år sedan och helt annorlunda. Nu är jag liksom väldigt fri, fri från mitt ex och allt, mår så bra. Vill verkligen behålla min frihet och stabilitetskänsla. Vill bli av med stress och att jag lättare kan hantera yttre påfrestningar, jobbar en hel del på det nu.

 

Dagens facial med smink.image

 

Maj 23 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 22 

Chill

2

20160520_150527

20160519_233950

I helgen har jag chillat mycket och tagit ledigt och bara släppt allt.

Har skrivit ut min biljett för technostate som ni ser som är 28 maj i Stockholm. Hinner nog inte köra nån escort då, när man festar så festar man ju och har ingen koll på omvärlden. Åker nog hem morgonen därpå för har köpt biljett för partymusik också som går tur och retur. Så nu i veckan blir det mycket schpongle lyssnande m m. Blir kul att stampa för det har jag inte gjort sen januari. Har jobbat och tränat så mycket och dejtat eller vad det nu är så har inte hunnit med eller orkat några stamp. .

Är bara online på Skype ibland för camshower så kolla min sida sanna.nordicfinest.com för mina hemmagjorda videos.

Maj 22 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 12 

Yogaporrfilm!

1

Ny porrfilm med mig ute!

 

http://elvirafriis.dk/film/detaljer/Liderlig-Yogatime-19108

 

Idag gjorde jag även en hemmayogafilm, en lång video med yoga som förspel innan jag onanerar och scenen gratis teaser 😉 så klicka in er på min videosida Sanna.nordicfinest.com så kommer ni till mina videos :) nu kommer ni veta hur det ser ut när tjejer kör yoga nakna 😉

Maj 12 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 12 

Söker gymkompis i gbg fredag eftermiddag

Ska gymma nånstans i gbg på fredag eftermiddag. Troligtvis nånstans på hisingen för där ska jag på fest sen. Kan även bli att jag gymmet i Frölunda. Svåra beslut. Nån som vill gymma hårt med mig? Annars kör jag förstås själv som jag brukar :)

20160511_161515

20160511_200942

20160511_215812

 

Maj 12 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 11 

Imorgon går min Facebook block bort!

3

Kan äntligen skriva på Facebook imorgon för då går min block bort, har varit blockad i 30 dagar och har inte kunnat skriva några inlägg eller svara på meddelanden där. Ska länka denna youtubevideo på min Facebook imorgon.

Maj 11 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 10 

Måste varva ner mer…

1

Det är som om jag bulkar utan att planera för det. Växer som fan.

20160510_122415

20160510_143050Lider ju av insomnia. Skulle lätt fått den diagnosen om jag gick till en läkare men istället ska jag försöka bota det själv. Jag mediterar bara i perioder. Jag har lätt för att gå upp i varv och inte slappna av. Dags för ändring nu. Jag ska neråt. Jag vill känna tyngden i kroppen och lätthet i själen. Med insomnia känner jag mig som en levande zombie och det är inte livsglädje. Sen har jag aldrig gillat att sova själv heller så det bidrar också. Ibland är jag rädd på nätterna också om jag kommer se skumma saker. Har ju vaknat upp och skrikit ett antal gånger. Ska försöka sova nu. Har varvat ner lite. Får se om jag kommer uppleva nåt under spöktimmarna 2 till 3 på natten.

Sen är jag i en intressekonflikter mellan min kropp och spiritualismen och jobb och vänner. Jag vill ju allt så då blir jag stressadistället. Får se vad som händer, jag väntar på tecken från det högre hur jag ska bryta mitt levnadsmönster och börja göra nåt nytt. Jag vill ständigt förändras. Känns som jag ska vara en annan person. Ser igenom mycket och jag egentligen vill jag nog bara ta en resväska och ge mig ut på en andlig upptäcksfärd. Orkar inte vara blind eller omedveten. Vill inte leva i en falsk illusionistisk värld.

 

 

Maj 10 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 10 

Test av massageapparater!

Maj 10 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 09 

Livet kretsar kring dig själv!

Om du inte ser till dina egna behov kommer du drabbas av en inre tomhet, att du inte är en själ, du är en robot. gjorde mina naglar lila idag, tog två timmar så jag hade god tid att observera mina tankar. Jag funderar väldigt ofta om lycka och livets mening, är lite besatt av det faktiskt. Tänkte mycket på att man ska göra det som ger en energi och ta bort det som tar energi och att det är du själv som är i Mitten av cirkeln, sen får man prioritera det som är viktigast för en som ger lycka och mening.

Jag ser även ett problem med sociala medier, det gör så att vi tappar närvaron i livet och närvaron i oss själva. Folk tappar bort sig själva, de fokuserar så mycket på andra människor istället. Bara för att man får ett sms behöver det inte betyda att man måste svara. Sociala medier ger stress helt enkelt, människor stressar varandra det är därför jag stänger av omvärlden ofta för jag orkar inte med hetsen eller det själlösa.

Har en person som betyder väldigt mycket för mig, för mig så är han typ min kille men vi har en odefinierad relation, alltså har vi definierat den som odefinierad :) det är viktigt för mig att jag känner mig älskad och trygg ! där är enda stället jag kan chilla och slappna av,går så mycket upp i varv annars. Sen gillar jag ju inte killar som är för påflugna så han är bra för han ger mig mycket tid för egentid.

Btw, nu funkar min jobbtfn som den ska. Ring eller sms:aa för bokning av träff. Jag finns även på telegram. 0762323440 är numret. Om jag inte svarar skicka sms. Vill gärna att man bokar några dagar framåt så jag kan planerat in mina gympass :) byter aldrig ut mina gympass men kan köra olika tider

20160509_132352

 

Maj 09 av Sanna Rough Fortsätt läsa

    Senaste kommentarer