29 

Är stabil igen!

1

Har varit ganska stressad och aktiv på senaste tiden men nu har jag äntligen hittat tillbaka till mig själv igen! Har varit noga med att meditera mycket varje dag så nu kan jag inte vara utan min meditation, har även varit noga med att stänga av stressande moment. Känner att jag är i kontakt med min spirituella energi och den sprider sig utåt mer och mer nu så jag fortsätter läsa mina spirituella böcker och gör mina energiövningar, känns hemskt när jag inte har den grundande energin och jag inte har någon kontakt med solar plexus och hjärtchaktat så nu kan de övre chakrorna öppnas upp mer! Allt är ju energi. Varje gång jag mediterar känner jag en svag fläkt komma så det är jätte skönt att energierna är med mig.

Skulle ju åkt upp till Stockholm i helgen men istället kommer jag ta det chill, känner att jag behöver gå nedåt istället för uppåt, hehe 😉

längtar jätte mycket till Technostate i Stockholm den 28 maj, kommer bli så kul att dansa till Schpongle mfl.

 

Musklerna växer btw, här är en flexibla efter dagens armpass!

image

Apr 29 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 27 

Stockholmsresa inställd….

3

Jag hade tänkt åka till Stockholm under Valborg och festa men jag känner mig för tok för stressad för att åka dit, jag har inte ens hunnit ikapp mig själv! Ska försöka varva ner under helgen så jag inte blir helt sönderstressad 😛 Sparar mig till Schpongle den 28 maj istället :)

I sommar blir det nog mycket jobb, brukar ha högsäsong då. Jag vill gärna tillfredsställa alla för då känner jag mig nöjd också men det är svårt att hinna med alla, önskar jag kunde klyva mig själv på två ibland 😉 nu ska jag försöka somna, är inne i en väldigt aktiv period med insomnia så bara det och negativa tankar är ett tecken på att jag borde umgås med mig själv och koppla av, försöker få balans…..men jag är ju ingen medelmåttlig person direkt, jag gör saker på ett ganska överdrivet sätt så jag driver mig själv till vansinne ibland. Vill typ göra allt och har många bollar i luften men borde fokusera på mindre saker, det är därför jag krymper mitt sociala liv väldigt mycket. Lathet är det värsta jag vet så det är därförjag försöker hålla mig aktiv hela tiden, har ingen tv och ser aldrig på tv, det är ett tecken på lathet enligt mig.

image

 

 

 

Apr 27 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 27 

Mycket missförstånd…

1

Jävlar var folk missförstår mig…speciellt i min senaste videoblogg, jag ser inte alls ner på personer som är tjocka, jag klagar ju till och med över mitt eget fett liksom! Jag vill bara motivera och inspirera dem att blicka inåt och förändra deras kroppar för det tror jag dom egentligen vill men de hittar ingen motivation. Om man blir äcklad av sitt eget beteende så självklart vill man förändra det.

Sen är jag väldigt komplex av mig så ingen vet vem jag egentligen är. I perioder är jag lite känslosam och labil men det är priset jag får ta när jag är så känslosam och känner mycket vilket gör att jag behöver mycket egentid för att kunna hålla mig stabil och detta har även medfört att jag fått stort intresse för självhjälp, andlig och personlig utveckling. Normala, vardagliga personer kommer inte nå mitt inre så lätt, det krävs en komplex och intellektuell person för att förstå mig och det är ofta såna personer jag dras till och vill umgås med för det finns mer att upptäcka då.

 

image

Apr 27 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 25 

Nya böcker!

1

image

 

Så sugen på att läsa mina nya böcker jag beställt! Finns så jäkla mycket i livet att upptäcka!

 

Apr 25 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 25 

Så himla kåt…..

1

image

 

Nästan så jag funderar på att skaffa en kk här där jag bor i Trollhättan, är kåt dagligen ju! Är så himla kräsen bara.

Finns ett par snyggingar på gymmet har jag sett nu när jag gymmat där i tre månader men jag är grymt fokuserad och upptagen med min träning att man knappt kan prata med mig. Får bara hoppas nån av dem slänger iväg ett mail eller nåt i min inkorg sannarough@hotmail.se med bild *blink blink * ska iväg ikväll och köra baksida lår och röv.

Apr 25 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 25 

Dagens form, det går framåt!

1

Det går helt klart framåt med formen nu när jag kommit igång igen så nu är jag tillbaka med hårdträningen igen! Kan eventuellt vara ledig 1 eller 2 dagar på helgen för att vara social men annars är det jobb och gym som är på min schema som fasta rutiner. Får nog börja ta med mig min frukost till gymmet för blir så jäkla hungrig efteråt, känns som jag bor på gymmet, går alltid med en träningsväska när jag får ut, gymmet är typ anledningen till att jag går ut övrhuvudtaget 😛

Ska fixa mina ögonfransar idag så kör cardio i stan innan, måste hitta en annan skog att köra i för jag blir typ stalkad när jag är ute och kör cardio så kan nästan inte göra det förutom de dagar då jag inte har tid att köra till gymmet. Vill inte höra att jag inte är motiveras till träning och sånt, det verkar gäl som att jag är det? Jag vill bara trappa upp den ännu mer och trappa ner på maten. Märker att min form ändras men jag ser inte så mycket resultat på vågen, bara i spegeln.

 

imageimage

 

Frukosten packad att ha efter min morgoncardio som egentligen är eftermiddagscardio 😛

 

Apr 25 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 24 

Mitt mål är att bli Sveriges bästa porrhora!

Jag behöver satsa ännu mer på min porrkarriär och mitt yrke som porrhora för att jag ska känna mig nöjd över mig själv. Jag har då inte tid för större utsvävningar. Jag kommer satsa ännu mer på mitt utseende. Detta kommer dock drabba mitt sociala liv väldigt mycket, kommer inte ha så mycket tid över för dejting och att vara social.

Jag blir väldigt trött och utarbetad i perioder pga. Mycket träning och jobb så jag behöver stänga av allt för att hinna med.

Varför är det så svårt att boka mig? Jag är väldigt noga med träning och kost så träffar med mig måste hålla sig inom mina rutiner, oftast går det bäst mellan kl 16-20 och då brukar jag oftast vara online för camshower också. Vill inte bli arg eller utbränd så boka gärna en dag innan minst.

Varför låter jag osocial och trött i tfn? Det kan bero på att jag är hungrig eller för att jag precis har gymmet hårt, alltså det livet tar på krafterna och det gör också att jag undviker att träffa kompisar och sånt, jag har helt enkelt inte energi för det! Det som är viktigt för mig är träning, kost och jobb, sedan kommer resten. Hoppas ni förstår mig….har grymt höga krav på mig själv och blir aldrig nöjd. Jag har komplex över min kropp, tampas alltid med att jag tycker jag är för tjock så experimenterar en del med kost. Känns som kroppen svarar bra på vegankosten, ska tänka ut hur jag kan göra kosten ännu mer extrem så jag slipper känna sötsug och sånt….bakar mitt bröd själv, lagar alltid hemlagat, har mängder av Kikärter och sånt att blötlägga. Har ätit en hel del linser nu och Kikärter fast i burk. Jag är en hel del i köket med andra ord. Mat ska vara så naturlig som möjligt, funderar även på att göra min egen sojamjölk och sånt också. Gillar hellre att baka bakverk än att köpa färdigt för då är det inga kemikalier i. Har till och med gjort min egna glass 😻

Är intresserad av att fasta men undrar om jag skulle klara av du en dag då jag tränar, skulle ju bli helsnurrig 😛 jag vill i alla fall bli av med gifter och slaggprodukter i kroppen på nåt sätt.

Har haft en del huvudvärk och varit trött nu när jag äter mer veganskt och tränar mer, märker att jag behöver äta oftare men blir mätt snabbare så det är väl bra.

Mycket om kosten detta!image

Sen är jag inte så besatt av stora muskler, är mer inne på att vara slimmad, tight, fast röv och sånt, magmuskler förstås. Jag vill ha både bra kondition och god styrka även som vegan, ska visa att det går!

I veckan har jag kört fem cardiopass och fyra styrkepass men jag borde ha kört förr styrkepass så får bli bättre nästa vecka!

 

 

 

 

Apr 24 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 24 

Narcissismen i mig talar ut!

Apr 24 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 23 

Vad ska jag bry mig om egentligen?

2

Jag har endast ett liv så jag följer flödet, flödet tar mig dit jag vill. Jag bryr mig inte om relationsstatus, inte rutiner, ingenting. Jag vägleds av kosmos, låter otroligt flummigt men så är det, får se vart jag tar vägen. Allting är rätt just nu och det som kommer sen är rätt då. Jag är fortfarande singel, har aldrig varit singel så här länge 😛 alla förbindelser jag har nu är endast tillfälliga. Jag tror inte jag ska bry mig om det mer. Jag bryr mig om mig själv, mina jobb,min kropp och min själ, och även mina vänner förstås. Om någon vill ha mig så får den visa mig det annars kommer jag inte att fatta. Jag bryr mig bara om att leva, jag lever för kickar, jag måste ha kickar av nåt slag varje dag. Normala människor är inget för mig, jag börjar förstå nu varför jag alltid har känt ett utanförskap, jag identifierar mig inte med normen. Jag vet nu vad som intresserar mig och vad jag blir uttråkad av. Jag måste få känna att jag lever. Allt ska vara intensivt, sex, träning m.m. Jag blir uttråkad annars, jag känner typ ingenting om det inte är intensivt. Ligger och lyssnar på Asura med tända ljus så fick värsta inspirationen till att skriva så här innan läggdags.

 

image

Apr 23 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 23 

Allmänt flum…

1

Glöm inte att spana in mina videos på Sanna.nordicfinest.com för er som jag inte hinner med att camshow inför eller köra escort med. Omöjligt att besvara alla samtal. Har blivit mer kräsen med vilka jag träffar så presentera er bra så jag vet att ni är seriösa!

Apr 23 av Sanna Rough Fortsätt läsa

    Senaste kommentarer