31 

Chill

Ännu en chill dag för mig. Dagens utmaning är fortfarande att duscha. Det är enkelt att ta av mig och jag kan duscha själv men jag behöver lite hjälp med påklädningen av min sportbh :P. Gillar ju att vara självständig men nu tvingas man fråga om hjälp för det är omöjligt att klara av det själv. Ska försöka jobba lite med camshower senare också, kan tyvärr inte visa brösten i showerna än, premiär för brösten blir på kvällen den 9 juni.

sexy

Maj 31 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 31 

Dagarna efter bröstförstoringen….

1

Här sitter man och har chillat hela dagen….har bara jobbat lite, svarat mail, läst en träningstidning, myst, vilat. Har bara en dusch kvar nu, var tvungen att ta citodon eftersom bara tanken på en dusch ger mig ångest, är så himla psykiskt obehagligt bara, sen så är inte smärtan så stor längre. Jag längtar verkligen till när jag kan börja träna igen. Alltså hela denna veckan har verkligen varit vilovecka, har inte heller tänkt på vad jag ätit så har faktiskt ätit ganska lyxig mat, dock har jag inte varit lika hungrig som jag brukar vara eftersom jag inte är så aktiv.

Väldigt skönt att ha en helt ny hemsida, ska fixa proffsbilder till den när mina bröst är healade typ i slutet på juni. Då ska jag resa upp till ett ställe och fota och filma med ett gäng :). Är så jäkla skönt att vara självständig och allt…..funderar även på att börja jobba i Danmark några helger med striptease och shower men behöver först veta hur man gör med boende och såna saker om man ska arbeta där vissa perioder. Jag gillar att leva lite i en ”kappsäck”, är numera rädd för att binda mig på ett ställe pga. jobbiga upplevelser tidigare, jag flyttar ungefär en gång per år.

DSC_7917

Maj 31 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 30 

Testar podcast :).

4

 

Ser ni min podcast???

Maj 30 av Sanna Rough Fortsätt läsa
 29 

Operationen gick bra

1

Gjorde bröstförstoring i tisdags, sitter här med sportbh och ett band ovanför brösten, de har en del blåmärken på sig också. Har jobbat lite med camshower och provat ha lugnt sex och det funkar ok. Idag ska jag och min kompis som är tuttvakt åt mig till Frölunda Torg och shoppa kläder, det kan jag ju göra som nyopererad :D. Ska bland annat kolla på Freddy byxor att köpa, ikväll ska jag på bio Mad Max :). På söndag planerar jag att sova hemma igen och börja jobba lite mer. Måste fixa mina bilar nästa vecka. Om två veckor har jag återbesök på kliniken.

Längtar efter att kunna gymma igen….kan träna ben om typ två veckor.

 

Sanna OperationenOperationen Sanna

Maj 29 av SannaAdmin9 Fortsätt läsa

    Senaste kommentarer